avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sex cu un minor ,depunere plângere după mai mult ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sex cu un minor ,depunere plângere după mai mult timp

Buna ziua !Am si eu o întrebare .In 2015 aveam 13 ani si am întreținut cumva fără voia mea sex cu un adult iar acesta m a filmat .Se mai poate face ceva in privința asta la momentul de fata ?Pana acum nu am putut sa fac nimic in privința asta din cauza fricii ,nu am vrut ca părinții mei sa afle .Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
Estera123, utilizator

Alte discuții în legătură

Prietena minora, legitimati in masina stationata ContSters383173 ContSters383173 Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta ca ma da iar afara din casa anamaria0708 anamaria0708 buna ziua am si eu o problema care observ ca persista de cativa ani . in cateva zile voi implini varsta de 18 ani iar problemele au inceput de la varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori se pedepseste sau nu? trope_doi trope_doi Exemple: 1. Barbat in varsta de 25 de ani gospodareste (fara casatorie) cu o fata de 15 ani – ii cumpara haine, dulciuri s.a., dar fata (din familie ... (vezi toată discuția)