avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Poate participa la un concurs pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Poate participa la un concurs pentru ocuparea unei ...

Buna ziua.
Poate participa la un concurs pentru ocuparea unei functii cu studii medii o persoana cu studii superioare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 28 Iulie 2021
In opinia mea, se poate participa la un concurs pentru ocuparea unei functii cu studii medii , chiar daca acea persoana are studii superioare.
Multumesc pentru raspuns. Personal nu prea sunt de acord. Cred ca incalca egalitatea de sanse, in sensul in care o persoana cu studii superioare raspunde la intrebari pregatite pentru unul cu studii medii. Ca si cum un student participa la olimpiada pentru clasa a 8-a.
Nu cred ca se incalca acel principiu , intrucat la concurs pot participa si cei care au doar studii mediii ... in sectorul bugetar, sunt multi salariati cu studii superioare incadrati pe studii mediii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici - promovare in clasa Mirela28 Mirela28 Ne confrumtam cu urmatoarea situatie, contabila unitatii noastre este incadrata ca referent( post de studii medii) dar ea are studii superioare care este ... (vezi toată discuția)
Studii absolvite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ... (vezi toată discuția)
Promovare contract munca diana_76 diana_76 O persoana incadrata pe contract de munca, care a terminat studii universitare. Conform carui act normativ se organizeaza concursul de promovare in ... (vezi toată discuția)