avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții conducta de ...

Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții conducta de gaze pe drum privat, cum pot actiona asupra unor locatari care s au bransat fara sa ma despăgubească?? Extindere tevii am achitat o noi integral in 2019, ulterior s a mai bransat la aceasta teava o familie, menționez ca este pe drum privat nu public teava. Acesta din urmă nu vrea sa ne despăgubească. Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
anakarenina1, utilizator
Acea persoana nu avea cum sa se branseze fara acordul tuturor coprorpietarilor. Cel mai probabil a depus in dosar o declaratie pe propria raspundere cum ca se obliga sa le achite coproprietarilor conductei suma solicitata. Mergeti la furnizor si vedeti cum a reusit sa se branseze.
Nu a cerut acordul nimănui, nu știu cum s a bransat.

Furnizorul Distrigaz nu ne a dat niciun raspuns, am trimis pe mail la ei toate datele, au trecut 30 de zile nu ne au răspuns. Si din acest motiv nu știu cum sa procedez.

Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator
Nu știu daca conform ultimei legii a energiei si gazelor naturale ( modificata in anul 2020) daca este vorba de un drum privat unde exista o extindere de teava de gaze, se aplica despagubirea investitorului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Cota parte teava gaze alex1980 alex1980 Buna ziua De curând am facut o cerere pentru extinderea conductei de gaze pana la poarta mea. Mi sa calculat ca am de extins 93 m. Din care 82 pana in fata ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)