Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții conducta de gaze pe drum privat, cum pot actiona asupra unor locatari care s au bransat fara sa ma despăgubească?? Extindere tevii am achitat o noi integral in 2019, ulterior s a mai bransat la aceasta teava o familie, menționez ca este pe drum privat nu public teava. Acesta din urmă nu vrea sa ne despăgubească. Mulțumesc
Acea persoana nu avea cum sa se branseze fara acordul tuturor coprorpietarilor. Cel mai probabil a depus in dosar o declaratie pe propria raspundere cum ca se obliga sa le achite coproprietarilor conductei suma solicitata. Mergeti la furnizor si vedeti cum a reusit sa se branseze.
Nu a cerut acordul nimănui, nu știu cum s a bransat.
Furnizorul Distrigaz nu ne a dat niciun raspuns, am trimis pe mail la ei toate datele, au trecut 30 de zile nu ne au răspuns. Si din acest motiv nu știu cum sa procedez.
Nu știu daca conform ultimei legii a energiei si gazelor naturale ( modificata in anul 2020) daca este vorba de un drum privat unde exista o extindere de teava de gaze, se aplica despagubirea investitorului.