avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Bunicul meu, (decedat in anul 2005), in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Bunicul meu, (decedat in anul 2005), in calitate de ...

Buna ziua,
Bunicul meu, (decedat in anul 2005), in calitate de veteran de razboi, a fost improprietarit cu un lot de pamant. Din pacate, pe Titlul de Proprietate este scris gresit prenumele sau ( Costica in loc de Constantin ).
Se poate face indreptarea erorii si cine este in masura sa faca corectia ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: esanu doina , utilizator 16:49, 2 August 2021
Comisia Locala de Fond Funciar, mergeti la Primarie.
Pe de alta parte, pentru dezbaterea succesiunii (daca asta va intereseaza in final), in functie de uzanta locala si de notarul public la care veti dezbate succesiunea, este posibil sa fie suficienta o adeverinta emisa de Primarie cum ca XXX Costica din titlul de proprietate nr. XXX este una si aceeasi persoana cu XXX Constantin din certificatul de deces nr XXX. Interesati-va inainte daca e cazul sa rectificati titlul sau nu.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren esanu doina esanu doina Buna ziua, In urma decesului bunicului meu, tatal meu, unic mostenitor, a dorit sa faca succesiunea unui teren agricol si a casei parintesti, dar s-a ... (vezi toată discuția)
Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune Zuz2020 Zuz2020 Buna ziua! Mama a decedat în luna ianuarie. Era proprietara unui teren care a fost înscris în cartea funciară cu o suprafață mai mică decât în ... (vezi toată discuția)
Succesiune titlul proprietate intabulat carte funciara rusluiza11 rusluiza11 sa facut succesiunea pe titlul de proprietate sa intabulat carte funciara dar numarul top este gresit si suprafata este mai mica conform procesului verbal sa ... (vezi toată discuția)