avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Acum o luna cand am vrut sa depun actele pt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Acum o luna cand am vrut sa depun actele pt o noua ...

Buna ziua. Acum o luna cand am vrut sa depun actele pt o noua carte de identitate ( deoarece cea veche expirase ) am vazut ca nu mai am originalul de la sentinta de divort Am fost la Judecatoria sect 1 si am depus o cerere pt a obtine o copie legalizata dupa sentinta de divort ( din anul 1990 ). Acum cand am sunat la arhiva dupa mai mult de trei saptamani, mi s-a spus ca nu au gasit sentinta la dosar si ca o mai cauta si sa mai sun peste o saptamana. Ce fac in aceasta situatie daca nu se gaseste sentinta ? sunt disperata trebuie sa imi fac cat mai repede o noua carte de identitate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:36, 3 August 2021
Solicitati o carte de identitate provizorie-CIP- (1 an) pe motivul lipsa dovada divort,. Asta pentru ca pana la rezolvarea problemei sa aveti un act de identitate valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

a pierdut cartea de identitate si certificatul de nastere! cum poate scoate obtine alte acte? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine certificat de nastere si CI in cazul pierderii acestora? va multumesc! (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie - lipsa acte spatiu anna2012 anna2012 trebuie neaparat sa ii fac buletin mamei mele.ea a divortat acum 8 ani trebuia revina la numele de fata si sa schimbe actele ceea ce nu a facut.intre timp a si ... (vezi toată discuția)