avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Am inchiriat o casa in Anglia impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Am inchiriat o casa in Anglia impreuna cu 2 persoane ...

Buna ziua .
Am inchiriat o casa in Anglia impreuna cu 2 persoane cu contract pentru un an .
Dupa o luna cele 2 persoane au fugit in Romania si eu am ramas sa platesc toate facturile dar si chiria pentru tot anul conform contractului .
Intrebare : Exista o lege in Romania prin care pot sa ii dau in judecata sa imi recuperez banii , avand in vedere ca ei locuiesc si au domiciliul in Romania ?
Cum as putea legal rezolva problema in Romania ?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati cu chitanta de mana si video a semnarii chitantei SimionVlad SimionVlad Salutare! As dori sa stiu daca se poate sa recuperez banii imprumutati varului meu pe timpul de lucru in Anglia. L-am imprumutat cu aproximativ 12000 de lire ... (vezi toată discuția)
Proces pentru încredinţarea minorului rezultat in urma concubinajul Flore*Ranya Flore*Ranya buna ziua! Situaţia mea in mare, sta cam asa. V-as fii recunoscatoare daca m-ati sfatuii ce pasi trebuie sa urmez. Impreuna cu fetita de 1 ani si 10 luni ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in paguba danielharaga danielharaga Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu un raspuns legal... Am avut o locuinta inchiriata la o persoana ( legal cu act de inchiriere inregistrat la finante dar ...cu ... (vezi toată discuția)