avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere in paguba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere in paguba

Buna ziua,
Ajutati-ma va rog cu un raspuns legal...
Am avut o locuinta inchiriata la o persoana ( legal cu act de inchiriere inregistrat la finante dar ...cu o valoare mai mica ) , iar aceasta persoana mi-a fugit lasandu-mi datorii la intretinere vreo 1400 lei plus 2 facturi la lumina plus o luna neplatita chiria.
Pot sa mai recuperez acesti bani sau ma va santaja ca am declarat mai putin la finante , cu acordul ei defapt.
Multumesc....
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 09:47, 22 August 2014
nu se pune problema de santaj deoarece va trebui dovedit acest aspect. La fel insa va trebui sa dovediti cu contractul suma pe care v-o datoreaza. Contractul este titlu executoriu deci puteti merge direct la executorul judecatoresc in vederea recuperarii sumei datorate conform contractului. Problema este ca s-ar putea sa nu aveti ce recupera daca respectivul nu are un venit legal sau ceva bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul a fugit! costin_ccccc costin_ccccc Buna ziua, Va cer ajutor intr-o problema... Am un spatiu comercial pe care l am inchiriat unei firme. Contractul e pe durata de 1 an, inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Plata chiriei, reziliere contract, evacuare angi2011 angi2011 am o speta...daca unui chirias i se reziliaza contractul de inchiriere al unei locuinte inchiriata de la stat respectiv Consiliul local, reziliere pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - notificare, drept de retentie, compensare chirie flory1 flory1 Buna seara, S-a inchiriat un apartament dela o pers.fizica catre una juridica . Fiind precar, am dispus amenajarea lui, in intelegere verbala cu ... (vezi toată discuția)