avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare tuturor! Va scriu cu o problema legata de un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare tuturor! Va scriu cu o problema legata de un vecin de ...

Salutare tuturor!
Va scriu cu o problema legata de un vecin de bloc cu probleme de comportament. Blocul in care locuiesc, nu are asociație de proprietari. La demisol exista o boxa comuna, in care mi am depozitat bicicleta. In acel spatiu un singur vecin are un uscător de rufe de dimensiuni mici și mai sunt acolo contoarele de apa ale apartamentelor din scara. Problema lui și doar a lui este că nu suporta bicicleta acolo și mi a dat termen sa o scot de acolo în cursul zilei, altfel muta el bicicleta pe casa scării pentru că nu are loc de ea. Va rog sa imi spuneți ce riscă el daca apelează la asta. Bicicleta este bunul meu. Are dreptul de a îi modifica pozitia? Ce se întâmplă dacă dispare de pe casa scării? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Încălcarea dreptului la intimitate și viata privata Johnthelegend Johnthelegend Va salut cu respect. Va deranjez cu o problema. De curând m_am mutat cu familia într-un apartament nou aflat într-o scară de bloc prevazuta cu uscătoare ... (vezi toată discuția)
In ce conditii si de catre cine pot fi amendata? - uscatoria blocului simonasim simonasim Buna ziua, locuiesc la bloc si de cand m-am mutat vecinii mei nu mai incap de mine.La inceput ,seful de scara mi-a spus ca nu am dreptul sa-mi usuc rufele in ... (vezi toată discuția)
Boxa blocului Cristina J Cristina J Locatarii unei scări indiferent de etaj au dreptul de a depozita in uscatorul de la parter sau in boxă de la subsol? (vezi toată discuția)