avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria orasului Mizil jud. Prahova prin Consiliul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria orasului Mizil jud. Prahova prin Consiliul Local Mizil, ...

Primaria orasului Mizil jud. Prahova prin Consiliul Local Mizil, instraineaza fara drept, prin HCL, terenul aferent blocurilor de locuinte tip condominiu, respectiv trotuarul de garda al blocurilor, ce reprezinta coproprietate fortata si perpetua, folosindu-se de imprejurarea ca acest trotuar de garda al blocurilor nu a fost inscris in Cartile Funciare ale blocurilor de tip condominiu, bineinteles, tot din culpa primariei, care pana la momentul intocmirii Cartilor Funciare, instrainasera, fara drept, prin HCL, suprafete de teren alipite acestor blocuri !
Situatia este generala in ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum ma sfatuiti sa procedez pentru remedierea acestei situatii ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
valentingheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Care sunt consecintele, instrainarii in mod nelegal, a dreptului ... valentingheorghe valentingheorghe Care sunt consecintele, instrainarii in mod nelegal, a dreptului de proprietate asupra unui imobil ( teren ), motivat de faptul ca acest drept de ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a terenurilor aferent proiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor omihalache69 omihalache69 Terenul aferent preoiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor este proprietatea indiviza a proprietarilor de apartamente sau a primariilor? Daca luam in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul ... minelacraciun minelacraciun Buna ziua, As dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul de garda din jurul unui imobil locuit de mai multi proprietari avand terenul din jurul ... (vezi toată discuția)