avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noua obligație prevăzută în CIM, domeniul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noua obligație prevăzută în CIM, domeniul construcțiilor

Bună ziua,

Aș dori clarificări în legătură cu noua obligație ce trebuie inclusă în Contractul individual de muncă, anume informarea angajatului cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat.
O societate care activează în domeniul construcțiilor (există anumite facilități fiscale) ar trebui să modifice contractul cu noua obligație?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
liliana.arau@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 29 Iulie 2021
Legea nu face distinctie cu privire la categoriile de salariati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, noua obligație de informare a salariaților cu privire ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, Noua obligație de informare a salariaților cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat se aplica si la firmele ... (vezi toată discuția)
Reforma pilonul ii pensii private pentru anumite categorii de angajati! trandafir florina trandafir florina Care sunt categoriile de angajati care vor adera la pilonul II de pensii private incepand cu 2011 ? (vezi toată discuția)
Pensie privata - pensie de stat bogdan76vlad bogdan76vlad Am 37 ani si incepand cu varsta de 32 ani am fost obligat sa fac o pensie privata. De mai poate trece de la pensia privata doar la cea de stat ( toti banii sa ... (vezi toată discuția)