avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Noua obligație de informare a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Noua obligație de informare a salariaților cu privire ...

Buna ziua,
Noua obligație de informare a salariaților cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat se aplica si la firmele care activeaza in domeniul constructilor sau ele sun exceptate de la aceasta obligatie pana in 31.12.2028?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DoinaGeleriu , utilizator 07:56, 6 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul întrat invigoare nu are nicio exceptie.
Solicitați un punct de vedere fie la Ministerul Muncii , fie la Inspecția Muncii.
Va multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua obligație prevăzută în cim, domeniul construcțiilor liliana.arau@ liliana.arau@ Bună ziua, Aș dori clarificări în legătură cu noua obligație ce trebuie inclusă în Contractul individual de muncă, anume informarea angajatului cu ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie implementat ordinul 585/2021 referitor la cim? trebuie ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Cum trebuie implementat Ordinul 585/2021 referitor la CIM? Trebuie incheiate acte aditionale la CIM-urile in derulare? Referitor la lit F. din Ordin, trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie majorat salariul minim pe economie dupa 24 ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie majorat salariul minim pe economie dupa 24 luni vechime in firma si la firmele care activeaza in domeniul constructiilor?....astazi este ... (vezi toată discuția)