avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce se întâmplă dacă nu ridic corespondenta prin ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce se întâmplă dacă nu ridic corespondenta prin fan curier ...

Ce se întâmplă dacă nu ridic corespondenta prin fan curier de la institutii publice cata vreme doresc sa nu știe adresa mea și ei pot sa. Îmi trimită și pe email?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:03, 5 August 2021
vreti sa spuneti ca nu raspundeti la usa sau nu acceptati trimiterea? curierul va proceda conform contractului cu expeditorul. institutiile va cunosc adresa de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)