avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Astazi am fost contactat de politistul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Astazi am fost contactat de politistul de la sectia ...

Buna ziua,

Astazi am fost contactat de politistul de la sectia de politie din localitatea de domiciliu, care m-a sunat sa ma informeze ca trebuie sa ne intalnim sa imi inmaneze o instiintare cum ca trebuie sa predau permisul pe motivul acumularii celor 15 puncte.

Intrebarea mea este, eu nefiind acum in localitate, pot conduce pana acasa?
De asemenea, imi puteti spune va rog de la primirea instiintarii in cat timp trebuie predat permisul ? Ideea este ca eu sunt in Bucuresti acum, pot merge in weekend sa primesc instiintarea, dar as avea nevoie si sa ma intorc in Bucuresti. Se poate trimite permisul prin posta/curier?
Sau, in situatia in care m-as duce cu masina sa predau permisul, pot si sa plec de acolo? Primesc o dovada cu drept de circulatie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:42, 31 Iulie 2021
Da. 5 zile. Da. Nu. Nu.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere westkontakt westkontakt Buna ziua, deunazi am primit ...prin posta, cu confirmare de primire, o recomandata de la Politia Rutiera prin care sunt instiintat ca ..... pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat uninvited66 uninvited66 Buna ziua, Am si eu o mica problema si nu stiu cum o pot rezolva. Voi incerca sa fiu cat mai detaliat posibil in descriere, poate ma ajuta cineva sa o scot ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis fara aducere la cunostinta tomescudan tomescudan Am fost contactat telefonic de o persoana ce s-a recomandat ca politist in cadrul Serviciului Politie Rutiera din judetul de domiciliu, fiind invitat ... (vezi toată discuția)