avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CINE VA TREBUI SA OBTINA AUTORIZATIA ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CINE VA TREBUI SA OBTINA AUTORIZATIA ?

Am obtinut o servitute de trecre prin gradina unui vecin . Aceata servitute are doua capete . Unul la mine in curte , celalalt la drumul comunal . Pentru edificarea acestei cai de acces va trebui sa fie demolata o portiune de gard de beton de 3,5 m , gard proprietatea vecinului , fiind si pe terenul lui , gard care desparte proprietatea lui de drumul comunal la care trebuie sa ajung eu . Cine va trebui sa obtina autorizatia de demolare , eu sau vecinul ?
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
Pompilui Avram, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere de obtinere autorizatie de construire Pompilui Avram Pompilui Avram Am obtinut o servitute de trecere pe terenul unui vecin pe care sa edificam o cale de acces auto . Am edificat calea de acces , alipind acelui teren si o ... (vezi toată discuția)
Proces pentru drept de servitute pierdut cosmin_b cosmin_b Buna seara! Incepand de ieri am si eu o mare problema. Detin un teren intr-o comuna, in incinta unui fost C.A.P . in anul 2008 am obtinut autorizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Tranzactia nefinalizata duce la anularea acesteia? LAURA4628 LAURA4628 In urma unei tranzactii notariale , un vecin a vandut 144mp teren pe care s-a obligat sa edifice un drum pietruit cu trepte si o conduct de apa , in schimbul ... (vezi toată discuția)