avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL fara acordul vecinilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL fara acordul vecinilor

Vreau sa infiintez un SRL cu asociat unic intr-un apartament rezidential, dar am probleme cu vecinii care nu inteleg ca activitatea de birou pe care o voi desfasura de unul singur la calculatorul personal nu are sa ii deranjeze in vreun fel. Drept urmare, as vrea sa va intreb daca este posibil sa deschid un sediu social declarat ca fiind fara activitate, si sa se considere ca e treaba mea unde imi desfasor activitatea (in parc, la cafenea, la mall etc.)? Cat de riscant ar fi acest lucru, realistic vorbind? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
shnndr, utilizator
Cel mai recent răspuns: shnndr , utilizator 16:28, 2 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu veți avea angajați și având în vedere natura activității dvs., sunt de părere că nu e niciun risc să declarați că nu aveți activitate la sediu. Nu se poate verifica de unde prestați activitatea.
Multumesc pentru raspuns! Dar oare nu esti obligat sa declari unde iti desfasori activitatea in conditiile in care sediul social este declarat ca fiind fara activitate?
Din pacate declaratia referitoare la lipsa de activitate la sediu de pe site-ul ONRC include mentiunea ca nici in afara sediilor sa nu se desfasoare respectivele activitati. Deci concluzia este ca nu poti desfasura activitati de niciun fel daca semnezi aceasta declaratie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sediul social se poete înființa și fără acordul vecinilor.
Multumesc pentru raspuns. Dar ce se intampla in cazul in care ai activitate economica fara sediu profesional declarat? Te poti scuza prin faptul ca activitatea de birou a avut loc in varii locatii, precum cafenele, mall, parc, diversi clienti?

Alte discuții în legătură

Taxe George Marian 1982 George Marian 1982 Buna ziua. Detin o firma care pe certificatul constatator scrie ca desfasor activitate de birou. Noi nu am desfasurat niciodata activitate de birou sau sa ... (vezi toată discuția)
Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)