Va multumesc pentru raspunsurile anterioare si va rog sa ma mai ajutati...sunt casatorita legal din l995...din anul l993 impreuna cu sotul cu care m.am si casatori legal in 1995 am locuit intro garsoniera cumparat de parintii mei pe numele lor ,inca inainte de concubinajul meu cu sotul meu,pe care am vandut.o in l997 iar din banii rezultati am cumparat o masina si am platin acte notariale,respectiv avans de 4 la suta din suma de 45 de milioane(la acea data)la un apartament pe care l.am achizitionat prin programul casa dat de guvernul romaniei...am fost si sunt casnica de la inceputul casatoriei,cu mici exceptii cand am lucrat privat(dar fara acte doveditoare)In anul 2oo6 ,bunica din partea mamei si.a vandut casa,iar banii din vanzarea ei mi.au revenit mie ,suma cu care am achitat apartamentul cumparat in l997 si la care aveam un credit pe 2o de ani...INTREBAREA mea este urmatoarea...............................la un divort cu partaj ce valoare aproximativa mi-ar revenii,in conditiile in care am si o fiica de 14 ani?va multumesc anticipat si va doresc succes in activitate
Faptul ca exista un copil/copii minori/majori nu influenteaza partajul.
Daca putetie demonstra ca dvs. ati platit avansul si apoi integral apartamentul, acesta nu va intra in masa partajabila si va ramane dvs.
Daca a contribuit si sotul, probabil veti avea dvs. apartamentul, urmand sa ii platiti o sulta sotului, in cuantum proportional cu contributia lui la plata ratelor.
asa cum a aratat si colegul adutescu, dvs aveti o cota majoritara,tinandu-se seama evident de faptul ca la achizitionaresa noului apartament dvs ati contribuit mai mult.
Divort cu partaj
caterine
Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Partaj
dinumarcel
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum se face partajarea urmatoarelor bunuri:
1.Am avut o garsoniera inainte de casatorie dar aceasta era a ICRAL-ului (cum ... (vezi toată discuția)