avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depășire la sfârșitul liniei continue
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depășire la sfârșitul liniei continue

Bună ziua, am fost sancționat cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile. Am efectuat o depășire a mașinii de poliție chiar la finalul liniei continue. Am călcat cu roțile marcajul alb al liniei continue dar depășirea și revenirea pe bandă s-au realizat in dreptul liniei discontinue. As dori sa fac o contestație. Ce șanse aș avea să rămân doar cu amendă? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 22:27, 31 Iulie 2021
Nici una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire inceputa pe linie discontinua - finalizare pe linie continua ( 2 - 3 mt) florin_1980 florin_1980 Buna seara, Concediu, conduceam spre Rosia Montana ... intr-o localitate intru in depasire pe linie discontinua, depasesc autoturismul din fata mea si vad ... (vezi toată discuția)
Contestatie depasire neregulamentara. Gabriel9517 Gabriel9517 Ieri mi-a fost suspendat permisul pentru depasire neregulamentara. Intrasem in depasirea unui camion iar in fata lui era un logan alb cu numere de MAI. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)