avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS este deductibila?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS este deductibila?

De la ANAF eu am inteles ca pentru anii 2015,2016,2017 CASS este deductibila pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor ( veniturile din arenda), nu si pentru veniturile din investitii. Asa este ? Pentru anii 2018-2021 , CASS este deductibila pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor ( veniturile din arenda) ?
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cass la contract de inchiriere Galadriel75 Galadriel75 Pana sa vina decizia de impunere pentru un contract de inchiriere locuinta, care ajunge, de obicei, dupa primul trimestru, merg sa platesc impozitul si cass-ul ... (vezi toată discuția)
Problema cu venitul din arenda : arendasul meu anul trecut a ... skoda2022 skoda2022 Problema cu venitul din arenda : Arendasul meu anul trecut a facut urmatoarele calcule. Se pricepe careva sa imi spuna ce inseamna ? 57616 3457 ... (vezi toată discuția)
Cass din venitul pe arenda cata14dc cata14dc Din ce am inteles conform OUG 102/2013 CASS la veniturile din arenda se calculeaza prin aplicarea cotei asupra bazei de calcul, care, lunar, reprezinta ... (vezi toată discuția)