Buna ziua si La multi ani!
Am si eu o intrebare in legatura cu verificarea apometrelor.E obligatorie pentru apartamente ?Sau e valabila doar pentru cele de scara?Am primit de la societatea de apa si canalizare notificare sa le verific , de nu platesc la pausal.E lege pentru asa ceva?Va multumesc.
Apometrele de apartament au o garantie metrologica de 4 ani. Deci, o data la 4 ani se face verificarea metrologica. Acum 2 ani aceasta costa 17 lei/apometru.
Nu are nicio legatura expirarea termenului de valabilitate metrologica cu adunarea generala. Cand se implineste termenul sau daca s-a depasit deja, comitetul executiv are datoria sa demareze aceasta actiune de verificare metrologica.
@proprietaru
Nu mai este obligatorie verificarea tehnica a autoturismului, dar nu avem voie sa circulam, doar sa-l folosim drept cotet pentru gaini.
Gasiti dv o utilizare pentru apometrele carora le-a expirat verificarea (asa cum scrie in ultimul document de verificare metrologica). Oare de ce scrie acolo ca e valabil 3 ani, 4 ani sau 5 ani?
Apoi formularea dv cu .... "conform legislatiei in vigoare"... ar trebui sa contina macar o trimitere la o lege, un act normativ, etc.
Eu va trimit sa cititi pe aceasta pagina legislatia si documentatia referitoare la asociatii de proprietari.
Acolo ati comentat si ne-ati invinuit ca am postat fara drept, etc.
Va incomodeaza asa de mult ca este la indemana tuturor un minim de legislatie ce se poate consulta fara efort !?