avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpăr un teren care are și intravilan și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpăr un teren care are și intravilan și extravilan ...

Vreau sa cumpăr un teren care are și intravilan și extravilan are construit și un grajd pe el.
Pe cadastru limita de proprietate către un vecin este o linie dreapta în realitate ,vecinul e întrat de la un anumit punct c 40 de centimetri către teren,situația asta ede foarte mult timp , dar cel ce era proprietar a murit ,se mai poate îndrepta acel gard sau nu , țin sa menționez ca nu estedwzbatuta moștenirea la acel vecin .
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 00:01, 2 August 2021
Se poate face o acțiune în grănițuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul si-a facut gard pe terenul meu abc111 abc111 Buna ziua, Am un teren la tara intravilan, mostenit de la bunici, nu am cadastru pe el. Vecinul si a facut cadastru si a construit un gard cu fundatie de ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate; masuratori cadastrale voit eronate Bogdan Alexandru Bogdan Alexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema legata cu limita de proprietate: Vecinul meu a facut cadastru acum 4 ani; Pe limita de proprietate era si inca este ... (vezi toată discuția)
Actiunea de granituire valy 84 valy 84 Buna ziua am si eu o situatie mai delicata si as vrea sa stiu cum sa procedez. Am numit titlul subiectului actiunea de granituire pentru ca mai multe persoane ... (vezi toată discuția)