avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate achita suma pentru un teren, intre persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate achita suma pentru un teren, intre persoane fizice, ...

Se poate achita suma pentru un teren, intre persoane fizice, dintr-un cont deschis in Ro in Euro pe contul vanzatorului deschis tot in Ro, in Euro, la alta banca? Sau trebuie convertita in lei, dpdv legal?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 17:12, 3 August 2021
Indiferent de cetatenia celor doua persoane plata se poate face in absolut orice moneda convin ele, singura conditie este ca ambele persoane sa aiba conturi deschise (in Romania sau in strainatate) in acea moneda.
Raspunsul pe scurt, da, se poate face plata in euro.
(tranzactia va dura cel putin o zi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa euro 2013 mc67 mc67 In 2013 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa in Euro de la o persoana juridica. Banca m-a obligat sa refac actele de vanzare-cumparare din euro ... (vezi toată discuția)
Hello :) cumpar si eu un apartament care este deja ipotecat la ... weisIA weisIA Hello :) Cumpar si eu un apartament care este deja ipotecat la X Bank. Vanzatorul a primit acordul bancii in care se stipuleaza urmatoarele : ”Din ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)