avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am nevoie de ...

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am nevoie de foaia matricola pentru inscrierea la o scoala postliceala. Am terminat liceul in 1992, intre timp, liceul respectiv s-a desfiintat, De cativa ani in cladirea fostului liceu functioneaza doua facultati. Cum si de unde pot cere un duplicat a foii matricole?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fratele meu care este cetățean german a terminat ... panalaurentiu panalaurentiu Buna ziua! Fratele meu care este cetățean german a terminat liceul în germania in urma caruia a obținut un atestat de calificare tehnică ( liceu fara ... (vezi toată discuția)
diplomă de liceu!buna ziua ! am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera ... Roxana LV Roxana LV Buna ziua ! Am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera diploma de absolvire a liceului (doar foie matricola ) , acum 3ani m-am inscris la scoala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi am pierdut diploma de postliceala sanitara as dori ... mastino20052000@yahoo.com mastino20052000@yahoo.com Buna ziua. Mi am pierdut diploma de postliceala sanitara As dori sa ma ajutați in rezolvarea enigmei mele…. In 1992 am terminat scoala postliceala sanitara ... (vezi toată discuția)