avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diplomă de liceu!Buna ziua ! Am terminat liceul in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diplomă de liceu!Buna ziua ! Am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera ...

Buna ziua ! Am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera diploma de absolvire a liceului (doar foie matricola ) , acum 3ani m-am inscris la scoala postliceală pe care am terminat-o anul acesta. Intrebarea mea este dacă pot solicita diploma de absolvire a liceului fără bacalaureat ? Cei de la liceu au spus ca nu pot pentru că am terminat in 2001 . Imi trebuie acesta diploma pentru inscrierea la OAMGMAMR . Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fratele meu care este cetățean german a terminat ... panalaurentiu panalaurentiu Buna ziua! Fratele meu care este cetățean german a terminat liceul în germania in urma caruia a obținut un atestat de calificare tehnică ( liceu fara ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)