avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru tăierea unui brad bătrân din curtea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru tăierea unui brad bătrân din curtea personala care ...

Pentru tăierea unui brad bătrân din curtea personala care se poate prăbuși peste stâlpii de tensiune, rețeaua electrică, imobile este nevoie de autorizație? ....de unde?
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
Olimid Diana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 19:08, 2 August 2021
Nu este nevoie, doar pentru nuc si inca o specie de pomi este nevoie.
Am tăiat unul la vecinul acum vreo 3 ani si nu a avut nevoie de nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru taiere arbore care s-a uscat pe propietate privata trebuie ... dandin dandin pentru taiere arbore care s-a uscat pe propietate privata trebuie autorizatie de taiere de la primarie? arborele este un brad vechi de 100 de ani care se ... (vezi toată discuția)
Am un litigiu cu un vecin. am construit gardul dintre mine si ... Gicuta66 Gicuta66 Am un litigiu cu un vecin. Am construit gardul dintre mine si el, pe proprie cheltuiala, dar nu l-am putut termina pentru ca pe hotar a crescut un nuc. De fapt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa va uitati peste msj meu, va rog sa imi dati informatii utile:( gabriella1 gabriella1 sa ma ajute cineva la ce distanta se planteaza nucii fata de gardul vecinului (vezi toată discuția)