avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, as dori sa știu ce acte am nevoie pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, as dori sa știu ce acte am nevoie pentru contestarea ...

Buna ziua, as dori sa știu ce acte am nevoie pentru contestarea suspendării permisului. Țin sa precizez ca permisul mi s-a suspendat in Bacău, iar eu sunt din Bucuresti. Taxa de timbru judiciar unde o pot plăti?! Mulțumesc
Taxa de timbru o achitați la direcția taxe
si impozite locale de la domiciliul dvs.Actele sunt procesul verbal în original ,orice acte considerati relevante si avand legatura cu speță dvs toate în 2 exemplare pe care scrieti conform cu originalul si semnati.Daca vreti sa trageți de timp scrieti ce credeti oricum nu conteaza ,dacă vreți să aveți ceva șanse angajați un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru fanfan52 fanfan52 Am contestat un proces verbal de amenda la Judecatoria Constanta ,unde trebuie sa achit taxa de timbru eu sunt din Bucuresti ,trebuie sa merg la constanta ??? (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala blonzi blonzi Buna ziua,am luat o amenda + retinerea talonului (folie) pentru viteza 240 leiiar pentru folie 360 lei+retinerea talonului,pentru viteza si folie pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare, plangere amenda pv rovinieta webberas webberas Buna ziua, Am primit o amenda de rovinieta pentru o masina vanduta si scoasa de la taxe si impozite de anul trecut. Am deschis un dosar la judecatoria ... (vezi toată discuția)