avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA..Un tinar a facut un AVC GRAV,are nevoie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA..Un tinar a facut un AVC GRAV,are nevoie de foarte,foarte ...

BUNA ZIUA..Un tinar a facut un AVC GRAV,are nevoie de foarte,foarte multa recuperare,fara speranta din pacate.Poate beneficia de pensie handicap,sau orice ajutor,in conditiile in care este asociat(50%) la doua firme.Nu a ridicat dividende in ultimii 2-3 ani.Ce se poate face pentru a fi ajutat? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei de insotitor la gradul de handicap 1 grav. sofia85 sofia85 Buna ziua, Am obtinut pt.mama mea gradul 1 grav de handicap,(avand un vechi AVC in urma caruia a ramas cu sechele), dar fara indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)