avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer unitate scolara
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer unitate scolara

Buna seara. Lucrez in invatamant si doresc sa vin prin transfer in temeiul Legii 153/2017, art 32, lit b, de la o unitate scolara la alta. Indeplinesc conditiile stabilite in Consiliul de Administratie, cererea fiindu mi aprobata de ambele unitati. Functia de pe care plec se numeste administrator financiar I A, iar cea pe care vin poarta aceeasi denumire, cu aceleasi sarcini in fisa postului la ambele unitati. Singurul impediment este ca la scoala la care mi s-a aprobat transferul , este functie de conducere, datorita nr de elevi. Mentionez ca in invatamant indemnizatia de conducere se acorda daca nr de elevi este peste 600. Scoala de la care plec are un nr mai mic de elevi. Sunt probleme? pentru a evita eventualele probleme, s a consemnat in CA ca ma transfer pe functie echivalenta, adica tot de executie.Cu toate acestea, intampin probleme din partea ISJ.
Se poate intampla ceva cu contractul de munca incheiat?
Va multumesc pentru eventualul raspuns!

Alte discuții în legătură

Conform ome 5518/2024 burse rezilienta elev transferat SirbuCristina13 SirbuCristina13 Conform OME 5518/2024 Art. 20 1)Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata misu1972 misu1972 Buna seara, Sunt profesor cu o vechime de 10 ani si 3 luni in invatamant fara intrerupere. As dori sa imi iau concediu fara plata incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar elenasimpalean elenasimpalean Buna ziua , sunt mama unei fetite de 15 ani (cl. IX) si doresc sa o transfer de la scoala unde este acum deoarece ea a facut gradinita si clasele I - VIII la ... (vezi toată discuția)