Am avut contract cu o firma care furniza energie electrica. Lunar conform contractului,trebuia sa citesc contoarul si sa-l trimit pe site-ul lor. La inceput (3 luni ) am vrut sa trimit la INDEX. Am accesat indexul dar ei imi raspundeau ,, nu exista acest dispozitiv" .
Luna de luna mi s-a transmis zero lei factura restanta. Am facut scris ca ceva nu este in regula si ca, citirea o transmit dar site-l lor i -mi raspundea identic.
Am sesisat lunar dar au dat mail ca se va rezolva . Mi s-a raspuns ca problema se va rezolva in interval de 5-30 zile trimitand un salariat. Nu a venit nimeni nici in intervalul de timp precizat , iar facturile veneau pe zero plata. Am insistat sa rezolve si mi-a raspuns ca vor rezolva situatia.I
Am anuntat cu 30 zile inainte (conf.contract) ,ca renunt la contrac si inchei contractul cu alta societate.
Zis si facut :noua firma respecta contractul cu datele din contuar de la data inceperii contractului.
Vechea firma cu care am intrerupt contractul,trimite dupa 6 luni iar acum dupa 12 luni o factura fictiva fara date tehnice de consum in care am de platit o suma enorma de 1300 lei (nu specifica perioada sau consumul in KW) .
Ordinul ANRDE nr.105/29 oct.2014 art.11 ,precizeaza : furnizorul de la care am plecat trebuie sa emita factura in 40 zile de la data intreruperii contractului .In caz contrar fostul consumator nu are obligatia platii ( cu atat mai mult cu cat factura emisa nu are elemente justificative ci doar suma de 1400 lei si s-a trimis in 6 si chiar 12 luni de la data incetarii contractului ).
Rog sa precizati cum se procedeaza in acest caz deoarece fostul furnizor trimite periodic factura de tipul celei descrise mai sus.
Multumesc !
Factura enel
TeodorTarasi
Buna ziua. Sunt cu plata la zi. ultima factura din 03.01.17 pt intervalul 21.11- 28.12.2016 scadent la 18.01.17 achitata. Urmatoarea factura din 20.01.17 ... (vezi toată discuția)