Daca eu lucrez ca si medic veterinar contractual intr o institutie de stat , stiti daca eu pot detine o farmacie veterinara pe numele meu ??sau o alta firma sc ?? intreb deoarece as vrea sa mi deschid o farmacie veterinara pe numele meu si sa pun un alt medic sa lucreze acolo .
Buna ziua,
Farmacia veterinară poate funcţiona numai în prezenţa unui medic veterinar care deţine atestat de liberă practică emis de Colegiul Medicilor Veterinari (Ordin 83 ANSVSA - 2014).
Prin urmare, puteti infiinta un SRL, cu obligativitatea de a avea ca asociat un medic veterinar.
Personalul se compune din:
a) personal cu studii superioare de specialitate - medic veterinar;
b) personal cu studii medii de specialitate - în domeniul medicinei veterinare, medicinei umane, farmaciei, chimiei, biologiei;
c) personal administrativ.
cata vreme nu aveti statut de functionar public, puteti functiona si in farmacia dvs. doar ca nu in nume propriu, trebuie sa aveti firma. completati cu ce e scis mai sus.
Vreau sa stiu
brigitta.c
Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor ... (vezi toată discuția)