avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot detine o farmacie veterinara pe numele meu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot detine o farmacie veterinara pe numele meu?

Daca eu lucrez ca si medic veterinar contractual intr o institutie de stat , stiti daca eu pot detine o farmacie veterinara pe numele meu ??sau o alta firma sc ?? intreb deoarece as vrea sa mi deschid o farmacie veterinara pe numele meu si sa pun un alt medic sa lucreze acolo .
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:52, 9 August 2021
Buna ziua,
Farmacia veterinară poate funcţiona numai în prezenţa unui medic veterinar care deţine atestat de liberă practică emis de Colegiul Medicilor Veterinari (Ordin 83 ANSVSA - 2014).
Prin urmare, puteti infiinta un SRL, cu obligativitatea de a avea ca asociat un medic veterinar.
Personalul se compune din:
a) personal cu studii superioare de specialitate - medic veterinar;
b) personal cu studii medii de specialitate - în domeniul medicinei veterinare, medicinei umane, farmaciei, chimiei, biologiei;
c) personal administrativ.

O zi frumoasa!
cata vreme nu aveti statut de functionar public, puteti functiona si in farmacia dvs. doar ca nu in nume propriu, trebuie sa aveti firma. completati cu ce e scis mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu brigitta.c brigitta.c Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie onrc punct farmaceutic florentinadaniela florentinadaniela Dețin un SRL și doresc să adaug la ONRC codul caen aferent. Trebuie să depun o copie după vreo diplomă de studii veterinare? Am citit ca pentru A ... (vezi toată discuția)