avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa stiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa stiu

Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor veterinar se poate?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:06, 14 Martie 2018
(2) Farmacia veterinară poate funcţiona numai în prezenţa unui medic veterinar care deţine atestat de liberă practică emis de Colegiul Medicilor Veterinari (Ordin 83 ANSVSA - 2014)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot detine o farmacie veterinara pe numele meu? nicutom nicutom Daca eu lucrez ca si medic veterinar contractual intr o institutie de stat , stiti daca eu pot detine o farmacie veterinara pe numele meu ??sau o alta firma ... (vezi toată discuția)
Deschidere farmacie student LeHunt LeHunt Buna seara! Sunt student in anul 3 la medicina veterinara si as dori sa-mi deschid o farmacie veterinara undeva in mediul rural, pe numele meu. Din cate am ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)