avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare angajator în timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare angajator în timpul concediului de creștere copil

Buna ziua! Cum pot proceda în cazul schimbării angajatorului în timpul concediului de creștere copil?

Ma aflu în CCC din octombrie anul trecut, la momentul respectiv fiind angajata a unei companii private. De la 1 septembrie voi schimba angajatorul. As vrea sa imi depun demisia și sa închei contractul cu Firma X întrucât voi semna un alt contract de munca pe perioada nedeterminata la o instituție de învățământ, ca educatoare, dorind sa continui concediul de creștere copil.

De la Firma X mi s-a transmis ca trebuie sa depun 2 cereri: 1 de incetare a CCC și 1 cerere cu demisia. Iar la instituția de învățământ voi semna contractul de munca și o cerere prin care îl voi suspenda pe perioada pe perioada restanta de CCC, precizând data la care ma voi întoarce din concediu.

As dori sa va întreb dacă este în ordine sa procedez asa pentru a putea continua CCC-ul? Cererea de incetare a CCC depusa la Firma X va ajunge la AJPIS? Îmi poate afecta continuare ccc-ului? Trebuie făcut și altceva ca să nu îmi fie afectat/sa nu se întrerupă? La AJPIS trebuie sa depun ceva/sa anunț în vreun fel?Multumesc tare mult!
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
Verrronica, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungirea concediului de crestere copil pana la 3 ani mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt o mamica in concediu de crestere copil in acest moment, copilul meu implineste 2 ani pe data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil ioanamorar17 ioanamorar17 Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Sunt invatatoare titulara si in momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil pana la doi ani. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil... mocanuaurelia mocanuaurelia Pe 6.12.2010 am nascut primul copil.Am stat in CCC1 2 ani.Am nascut cel de al doilea copil pe 3.12.2012.Am intrat in concediu pt cresterea celui de al doilea ... (vezi toată discuția)