avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt in concediu medical de pe data de 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt in concediu medical de pe data de 2 Iulie cu prelungiri ...

Buna ziua sunt in concediu medical de pe data de 2 Iulie cu prelungiri pana pe data de 8 August pt ca următoarea zi ma internez pt operație hernie cervicala c5-C6 in care intervenție mi se va schimba un disc de la coloana și mi se pune proteza .... angajatorul dorește sa închidă firma și mi-a înapoiat toate concediile medicale cu toate ca mi-a semnat toate adeverințele pe care le-am depus și pe cea pt internare .... mi sa spus ca pot sa le depun eu la casa de asigurări ...ce îmi sugerați ce ar trebui sa fac .... eu nu am fost plătită din ziua in care am intrat in concediu (precizez cât am fost la munca am fost plătită )

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)
Operatii in strainatate-decontate in ro ancat_27 ancat_27 Ma aflu in situatia trista de a avea nevoie de o operatie la coloana: hernie de disc cervicala in 3 locuri _ ceva chisturi pe rinichi si ficat. As vrea sa ma ... (vezi toată discuția)