avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 113/2021 vine sa repare o nedreptate făcută ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 113/2021 vine sa repare o nedreptate făcută pensionarilor ...

Legea 113/2021 vine sa repare o nedreptate făcută pensionarilor prin prescrierea sumelor calculate gresit.
Cum se aplica, căror persoane?
Anul trecut am obținut recalcularea pensiei din 2008, dar am primit diferența retroactiv doar pe ultimii 3 ani. Potrivit noi legi prin modificarea art. 107 aliniatul 2, pot primi diferența? Sau repararea greșelii constând în 10 ani neacordati, a celor care au calculat va fi doar pentru cei care acum fac cererile de recalculare?
Unde este echitatea?

Alte discuții în legătură

Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)
A - de când se considera „înscrierea inițială la pensie“ ... ranedo ranedo A - De când se considera „înscrierea inițială la pensie“ din cuprinsul art. 170 alin. (3) din Legea nr. 263/2010, în cazul meu am ieșit în pensie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am descoperit ca pensia a fost gresita de casa de ... Valentina Anca Valentina Anca Buna ziua, Am descoperit ca pensia a fost gresita de Casa de Pensii, As putea recupera banii diferenta? Mentionez ca este vorba de o perioada mai mare de 3 ... (vezi toată discuția)