Am o echipa de 5 angajati detasati la un alt angajator. Obligatiile angajatorului baza s-au indeplinit (decizie detasare, operare Revisal detasare+suspendare).
Intrebarea este ce documente trebuie sa intocmeasca angajatorul catre care salariatul este detasat? Se intocmeste contract de munca intre salariat si angajatorul catre care salariatul este detasat? daca nu sub ce forma este platit si in baza caror inregistrari se depune D112?
Multumesc!
si in baza lor angajatorul catre care salariatul este detasat isi introduce in statul de plata cheltuielile salariale generate pe perioada detasarii si emite astfel D112? Sau trebuie sa existe un contract in baza caruia poate face aceste inregistrari? Multumesc mult!
Ce se inampla daca perioada de detasare se scurteaza fata decat era trecut in decizie. cu alte cuvinte lucrarea angajatorului unde au fost detasati angajatii se finalizeaza inainte de termenul stabilit?
Salariat detasat
marianconta
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia unui salariat detasat, si anume;
1) firma A detaseaza un salariat la firma B;
2) firma A raporteaza in ... (vezi toată discuția)
Revisal
silviuviorica1
Buna ziua,
am si eu o întrebare si va rog sa ma ajutati.
atunci când se operează o detasare transnationala in revisal, prima data se efectuează ... (vezi toată discuția)