avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dacă nu am cei 3 membri fondatori pentru a infiinta ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dacă nu am cei 3 membri fondatori pentru a infiinta un partid, ...

Dacă nu am cei 3 membrii fondatori pentru a infiita un partid, ce alte modalități am???
Cel mai recent răspuns: Buzatu cosmin , utilizator 16:02, 7 August 2021
Nu puteti infiinta partidul intrucat conditia celor 3 membrii ( conducatorul organului executiv si ceilalti 2 mambrii) este esentiala prevazuta in art.18 alin 1 lit (a) din Legea 14/2003 republicata
Salutare...
După cum cred ca știți eu și vreo câțiva oameni care sunt alături de mine avem intenția de a înființa un partid nou și a-și dorii sa știu dacă ma pot baza pe ajutorul dumneavoastră???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate infiinta un partid daca nu are aprobat statutul? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Buna seara. Este posibil ca un partid sa se infiinteze prin hotarire definitiva la TMB si la 2 luni dupa infiintare sa fie aprobat statutul tot de TMB ? Cu ... (vezi toată discuția)
Preşedintele de ong poate fi preşedinte de partid? Toiag Toiag Vă rugăm să ne răspundeţi la întrebare Preşedintele unei organizaţii neguvernamentale (ONG) care nu a fost sponsorizată de la stat, poate fi ... (vezi toată discuția)
Pasii de stabatut Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Cine ma poate ajuta cu raspunsul la o ontrebare: care sunt pasii de stabatut pentru obtinerea inregistrarii si obtinerea disponibilitatii de nume in cazul ... (vezi toată discuția)