avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Poate fi reincadrat ca si venit independent?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Poate fi reincadrat ca si venit independent?

Buna seara! Vacanta primita pe societate si 2 bilete de avion de la un client tour operator in schimbul serviciilor contabile poate fi reincadrat ca si venit independent, in acest caz urmand a plati impozit si contributii sociale? Mentionez ca in contract este stipulat si un pret lunar pentru servicii contabile si este vorba doar de o singura vacanta si 2 bilete pe an, dar cu o valoare de aprox 9000 lei vacanta si pretul pentru cele 2 bilete nu este stabilit. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: girtu_anita , utilizator 16:36, 10 Septembrie 2021
Cum adica "primita in schimbul serv contabile"?
Scrie asa ceva in contract sau cum. Sau ati prestat servicii fara contract?
Am făcut contract și clienții se gândeau la posibilitate de a include că și bonus o excursie, dar întrebam cum ar trebui menționat în contract sau exista riscul unei alte reîncadrări.Momentan am renunțat până știu sigur regimul fiscal.

trandafir2 a scris:

Cum adica "primita in schimbul serv contabile"?
Scrie asa ceva in contract sau cum. Sau ati prestat servicii fara contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt asociat unic in cadrul unei firme de expertiza ... girtu_anita girtu_anita Buna ziua.Sunt asociat unic in cadrul unei firme de expertiza contabila.Vreau sa inchei un contract cu un client, tour operator referitor la servicii ... (vezi toată discuția)
Noul cod caen dumitru_vasilica dumitru_vasilica Buna ziua, Reprezint o agentie de turism si trebuie sa-i schimb vechiul cod caen 6330 cu altul nou conform noilor reglementari. Noul cod ptr. activitati ale ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic / agentie de turism anonym3000 anonym3000 Buna ziua, Momentan lucrez in IT, dar as vrea sa mai organizez excursii / teambuilding-uri in weekend cu un anumit tip de persoane. Excursiile pot fi la ... (vezi toată discuția)