avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de proiectare ICSIT ...

Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de proiectare ICSIT FAUR Bucuresti ?
Am nevoie de adeverința pentru acordul global din perioada 1978-1979.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: 12ni , utilizator 15:36, 22 Noiembrie 2021
Buna ziua,
Incercati la arhivele nationale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Institutul de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica "Faur" Bucuresti a devenit in 1985 Institutul de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica pentru utilaj tehnologic si material rulant Bucuresti.

Vedeti daca va poate ajuta:
Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71; telefon Relaţii cu Publicul, prin centrală: 021/303.70.80, la interior 15269

Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

Arhiva icsit faur nu este la arhivele nazionale bucuresti!
Angelica Chitescu a scris:

Stiti cine a preluat arhiva fostului institut de proiectare ICSIT FAUR Bucuresti ?
Am nevoie de adeverința pentru acordul global din perioada 1978-1979.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la electronica industriala din sos.baicului, din 1978-1988, ... mosgerila mosgerila Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, din 1978-1988, dar firma sa desfiintat dupa 1990, aparind alte trei firme, si nici una nu este in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori daca ma puteti ajuta sa stiu pt arhiva acm ... Natalia78 Natalia78 Buna seara, As dori, daca ma puteti ajuta, sa ma indrumati unde ma pot adresa pt arhiva ACM nr 2 Bucuresti, în vederea obținerii unei adeverințe de vechime? (vezi toată discuția)
Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice ... Ecaterina24 Ecaterina24 Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice din Baicului -Obor orasul Bucuresti ? Pentru eliberarea une.i adeverinta in vederea ... (vezi toată discuția)