avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot obține un acord de recunoaștere pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot obține un acord de recunoaștere pentru sentinta cu amânare?

Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv.
Am recunoscut ca, cu o seara înainte la ora 19. 00 am fumat la o petrecere 1 țigară cu Cannabis.
Am fost la IML pentru analize la sânge și urina. Precizez ca la consult doctora a confirmat ca am toate reflexele okay, eram treaz evident...

Nu am ANTECEDENTE PEMALE.

Întrebarea mea este, cum pot face un acord de recunoaștere pentru a primi o sentința cu amânare....

Sau ce pași trebuie sa fac pentru a obține o sentința cu amânare?
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2021
AlexandruBragadiru, utilizator
Trebuie sa vorbiți cu avocatul ca sa se ocupe.de caz.
Rămâne de vazut daca va fi de acord și procurorul.
Momentan sunteti la inceputul fazei de urmarire penala care are ca obiect strângerea probelor pentru trimiterea în judecată, activitate care este efectuată de organele de cercetare penală și de către procuror.
Trebuie sa aveti in vedere ca încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției nu este obligatorie pentru procuror, deci nu va bazati pe acest acord, de regula, procurorul doreste condamnarea inculpatului, nicidecum o solutie cu amanarea aplicarii pedepsei.
Pentru celeritate, solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze, urmand sa stabiliti impreuna strategia apararii.

Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus la volan sub influenta canabisului. AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 03.07.2021 am fost depistat de dupa testarea ... sebastianboz sebastianboz Buna ziua, In data de 03.07.2021 am fost depistat de un agent de Politie dupa testarea cu aparatul Drug Test cu substanta Cannabis cand mai erau 23 de ... (vezi toată discuția)
Va salut! am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta ... somebody111 somebody111 Va salut! Am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta unei substante psihoactive, mai exact am fost testat cu aparatul DrugTest si am iesit positiv ... (vezi toată discuția)