avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condus la volan sub influenta canabisului.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condus la volan sub influenta canabisului.

Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv.

Am recunoscut ca, cu o seara înainte la ora 19. 00 am fumat la o petrecere 1 țigară cu Cannabis.

Am fost la IML pentru analize la sânge și urina. Precizez ca la consult doctora a confirmat ca am toate reflexele okay, eram treaz evident...


Nu am ANTECEDENTE PEMALE.

Știu ca permisul va fi anulat, dar intrebarea mea este, neapărat trebuie sa primesc cu suspendare? Am auzit ca deobicei, primești 2 ani cu suspendare....

Deasemenea am auzit ca noul cod penal va fi mai blând și ca se poate doar amenda penala?
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
AlexandruBragadiru, utilizator
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si persoanale.
Astfel, daca veti fi trimis in judecata si gasit vinovat, se poate dispune o solutie de renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, ambele nefiind solutii de condamnare sau puteti fi condamanat la amenda penala sau inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
Pentru celeritate si pentru o aparare eficenta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obține un acord de recunoaștere pentru sentinta cu amânare? AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind ... catalinilau catalinilau Bună ziua! Am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind 1,19 în aerul expirat. Există șanse reale să nu mi se anuleze permisul ? (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)