avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... AM FOST REPARTIZAT LA FONDUL ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

AM FOST REPARTIZAT LA FONDUL ...

<PENSIE PRIVATĂ OBLIGATORIE...>
AM FOST REPARTIZAT LA FONDUL DE PENSII AEGON PILON 2, IN URMA CU FOARTE MULT TIMP IN TIMP CE LUCRAM LA O ALTA FIRMĂ.

IN PREZENT LUCREZ LA O ALTA FIRMĂ, DAR CUM POT SA MUT PENSIA PRIVATĂ LA UN ALT BENEFICIAR DE SERVICII PENSII PRIVATE???. VA MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:56, 10 August 2021
Bună ziua,

Ați ales fondul la care vreți să vă transferați? Dacă da, luați legătura cu ei și vă vor spune ce trebuie să faceți. Cu siguranță găsiți informațiile și pe site-ul lor, căutați unde scrie despre transfer.

Ca exemplu:
Trebuie doar să completezi formularul de transfer, iar noi îți vom transmite toate documentele necesare transferului la adresa pe care tu ne-o comunici.

Îți recomandăm să te documentezi înainte despre eventualele penalități de transfer. Astfel. dacă transferul se realizează mai devreme de 2 ani de la data aderării la fondul anterior, administratorul acestui fond poate percepe penalități de transfer. Valoarea penalităților este menționată în prospectul schemei de pensii administrată privat. Dacă transferul la un nou fond se realizează după 2 ani de la data aderării la fondul anterior, administratorul fondului de pensii care transferă activul personal nu va percepe penalități de transfer.

[ link extern ]

P.S.: Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. Mulțumesc.
Va multumesc frumos pentru atentia acordată! Doamna administrator Manuela Rășină.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
Manuela Rășină, administrator
Cu plăcere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata facuta fara stirea mea! florinsadova florinsadova Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie - pilon ii Oba Oba Buna ziua, In anul 2007 am aderat la fondul de pensii private Pilon II, la Interamerican. Intre timp, acesta a fost absorbit de catre Eureko, care, anul ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața tuturor! am cotizat la fondul de pensii private ... Babic@ Babic@ Bună dimineața tuturor! Am cotizat la fondul de pensii private (AEGON) in timp ce aveam un alt job, ulterior am schimbat jobul, aflat ca firma la care eu ... (vezi toată discuția)