avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.M- am mutat de la Cez Oltenia cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.M- am mutat de la Cez Oltenia cu electricitatea,și ...

Buna ziua.M- am mutat de la Cez Oltenia cu electricitatea,și mai am o sumă de recuperat având platit in avans.Am fost la sucursala sa rezolv problema și au zis sa fac cerere și să vin cu ultima chitanță plătită către Cez Oltenia.Sunt mutat din decembrie anul trecut,chitanță nu o mai am,nu pot sa- mi recuperez banii,ce pot face,va rog să mă ajutați Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Nedumerita......neputincioasa laura100 laura100 In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu s.c.cez s.a florindobre florindobre Buna ziua ! Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema foarte delicata. In anul 1997 am incheiat un contract de furnizare a enrgiei electrice cu RENEL de ... (vezi toată discuția)
Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)