avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu S.C.CEZ S.A
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu S.C.CEZ S.A

Buna ziua ! Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema foarte delicata. In anul 1997 am incheiat un contract de furnizare a enrgiei electrice cu RENEL de pe atunci pe un teren intravilan unde incepusem o constructie.


Detin un contract cu urmatoarele:

1.contract de furnizare a energiei electrice


2.chitanta cu suma de 5840 lei vechi reprezentand anticipatie


3.chitanta fiscala cu suma de 21840 lei vechi care reprezinta verificare perfectare,montare,racordare


3.bon de miscare cu seria contuarului


4.adeverinta primarie unde sunt mentionati vecinii.

Mentionez faptul ca din momentul incheierii contractului de furnizare a energiei electrice din anul 1997 si pana in prezent nu mi s-au intocmit facturi de consum deoarece nu figurez in baza lor de date.
In toti acesti ani am fost de mai multe ori la electrica cu dosarul in mana solicitand sa se rezolve aceasta situatie.
Ca de fiecare data nu am primit din partea celor de la electrica nici un raspuns care sa ma ajute in rezolvarea acestei situatii.
Raspunsul lor de fiecare data a fost urmatorul : ” SA RASPUNDA CEI CARE AU INCHEIAT CONTRACTUL CU DUMNEAVOASTRA”.
Am fost debransat de vreo 3 ori,am facut o cerere catre directorul zonal in care am explicat situatia,a doua zi a trimis o echipa la fata locului au verificat dosarul dupa care m-au rebransat spunand ca eu sunt in regula iar vina o poarta cei care au intocmit acel dosar si nu m-au luat in evidenta.
Mentionez ca la un interval de cateva luni s-au chiar ani au mai venit la fata locului reprezentanti electrica verificand contorul si dosarul spunand ca , consum perfect legal energie doar ca nu sunt luat in evidenta si nu se pot emite facturi.
De fiecare data au spus ce se va rezolva.


In momentul de fata am ramas fara curent electric,acum 4 ani a venit un domn care a sustinut faptul ca este de la o firma care presteaza servicii pt C.E.Z si ca fost trimis de catre seful lui sa ma debranseze de la curent,zis si facut,am luat legatura cu un avocat care a zis ca va face o notificare catre CEZ pt a incheia un nou contract cu ei ,dar din pacate nu a venit nimeni,dupa care a zis ca va inainta in instanta o rdonanta de urgenta pt racordare si ca va dura 3 – 4 zile si se va rezolva,dar nu sa intamplat nimic,in concluzie trebuie sa schimb avocatul,un alt avocat spunea ca : sa fiu fericit ca am consumat 17 ani curent fara sa platesc pt ca se va lua in calcul doar ultimii 3 ani,,,, eu ce sa inteleg de aici,pe contor am 8400 kw consumati pe toata perioada, ce calcul imi vor face?
Din anul 2013 - 2014 am dat in judecata S.C. Cez pt a rezolva problema,cert este ca jurustii de la CEZ invoca faptul ca eu sunt vinovat ca nu am platit,iar eu am raspuns ca nu exist in baza lor de date si ca nu sa emis niciodata facturi pt a plati,ei reunosc faptul ca nu sau emis facturi,dar tot pe mine ma invinovatesc...nu pot sa cred asa ceva ce se poate intampla in țara asta.


Exista un stres maxim in familia mea si dorim sa rezolvam aceasta situatie neplacuta.
Daca mai aveti nevoie de alte informatii suplimentare va rog frumos sa ma intrebati pt ca sunt foarte intresesat de rezolvarea acestei situatii.

Cu stima si respect
Florin

Alte discuții în legătură

Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. cum putem opri această ilegalitate? ada2011 ada2011 buna seara, locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim ... (vezi toată discuția)
Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)