avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Se poate pune poprire de catre ANAF pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Se poate pune poprire de catre ANAF pe sumele provenite ...

Buna ziua,

Se poate pune poprire de catre ANAF pe sumele provenite din vanzarea unui bun comun ( eg casa) in contextul in care banii se afla in contul sotului fara datorii ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:31, 10 August 2021
In opinia mea, sotia poate avea calitatea de tert poprit. Anaf ar putea sa o someze pt suma de bani datorata de sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara numele meu este florin moraru, sunt din călărași. ... Florian 1965 Florian 1965 Bună seara Numele meu este Florin Moraru, sunt din Călărași. În urma unui partaj judiciar, între mine și fosta mea soție a fost emisă în luna ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)