Bună seara
Numele meu este Florin Moraru, sunt din Călărași.
În urma unui partaj judiciar, între mine și fosta mea soție a fost emisă în luna Octombrie 2021, prin care fostei mele soții i-a fost atribuită casa în care noi am locuit, iar ea a fost obligată la plata unei sulte în favoarea mea de 47221 lei. Arat faptul că sentința a rămas definitiva prin neapelare la data de 27.12.2021.
În luna Ianuarie 2022, fosta mea soție, fără ca eu să știu a mers la ANAF Călărași, unde eu am o datorie de achitat și a transferat toți banii 47221 către ANAF.
Întrebarea mea este:
Sentința civila nr 1542, emisă de Judecătoria Călărași a fost îndeplinită de fosta mea soție, iar acum mă poate da legal afara din casa ?
În sentința scrie clar că suma de 47221 trebuia plătită către mine.
Ce pot face eu acum ?
Vă mulțumesc.
va poate da afara din casa, putea si pana acum.
Poate a primit de la anaf instiintare ca e tert poprit si de aia a virat catre anaf banii ce vi-i datora. Intrebati-o.
E normal ca toată suma de 47221 să fie reținută, mie nu mai îmi revine nimic ?
Sunt pensionat pe caz de boală, iar pensia mea este de 2360 de lei, iar ANAF de 6 ani de zile îmi greșit jumătate din suma ,eu primind în mână doar 1180 de lei
ce suma datorat la anaf si de unde provine ?
chaiar daca va dadea sotia in cont, ca doar nu va dadea in mana, tot la anaf ajungeau daca aveti poprire pe cont