avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Numele meu este Florin Moraru, sunt din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Numele meu este Florin Moraru, sunt din Călărași. ...

Bună seara
Numele meu este Florin Moraru, sunt din Călărași.
În urma unui partaj judiciar, între mine și fosta mea soție a fost emisă în luna Octombrie 2021, prin care fostei mele soții i-a fost atribuită casa în care noi am locuit, iar ea a fost obligată la plata unei sulte în favoarea mea de 47221 lei. Arat faptul că sentința a rămas definitiva prin neapelare la data de 27.12.2021.
În luna Ianuarie 2022, fosta mea soție, fără ca eu să știu a mers la ANAF Călărași, unde eu am o datorie de achitat și a transferat toți banii 47221 către ANAF.
Întrebarea mea este:
Sentința civila nr 1542, emisă de Judecătoria Călărași a fost îndeplinită de fosta mea soție, iar acum mă poate da legal afara din casa ?
În sentința scrie clar că suma de 47221 trebuia plătită către mine.
Ce pot face eu acum ?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 9 Martie 2022
va poate da afara din casa, putea si pana acum.
Poate a primit de la anaf instiintare ca e tert poprit si de aia a virat catre anaf banii ce vi-i datora. Intrebati-o.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
gi-jane2, moderator
E normal ca toată suma de 47221 să fie reținută, mie nu mai îmi revine nimic ?
Sunt pensionat pe caz de boală, iar pensia mea este de 2360 de lei, iar ANAF de 6 ani de zile îmi greșit jumătate din suma ,eu primind în mână doar 1180 de lei
ce suma datorat la anaf si de unde provine ?
chaiar daca va dadea sotia in cont, ca doar nu va dadea in mana, tot la anaf ajungeau daca aveti poprire pe cont
Eu înțeleg că am datorie la ANAF dar nu-i normal ca o treime din suma de 47221 să revină ANAF, iar restul să-mi fie dată mie ?
cat aveti datorie?
nu e nprnal, ca nu e salariu sa va retina doar 1/3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele ... Florian 1965 Florian 1965 Bună dimineața Dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele soții i-a fost repartizată casa iar aceasta a fost obligată prin Hotărâre judecătorească ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume anaf lungu2016 lungu2016 ANAF-ul mi-a pus poprire pe toate conturile bancare pe care le detin, de la mai multe banci, sumele reprezinta cheltuieli judiciare si amenzi judiciare. Am ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu are un credit la Piraeus Bank si are o rata lunara de 330 CHF(aproximativ 1200 lei),insa el are o pensie de 1180 lei,de altfel si ... (vezi toată discuția)