avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot deschide un salon de masaj?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot deschide un salon de masaj?

Buna ziua!!! Pot deschide un salon de masaj daca am calificarea de asistent medical balneofiziokinetoterapie( am facut o postliceala) , dorind sa il infiintez ca PFA?
'Va multumesc !!
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie? Cristinapopovici1595 Cristinapopovici1595 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie in cazul in care am scoala sanitara postliceala de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma masaj+epilat AlyMelek AlyMelek Buna ziua! Momentan sunt maseur la un salon de infrumusetare. As dori sa-mi deschid propria firma si salon dar as vrea sa ma bazez mai mult pe epilat. Stiu sa ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru asistenții bfkt Hamza Andreea-Ioana Hamza Andreea-Ioana Bună ziua! Sunt Hamza Andreea-Ioana, asistentă balneofiziokinetoterapeută. Am finalizat recent o școală postliceală pe specializarea: ... (vezi toată discuția)