avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFORMARE POST Am câștigat un concurs de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFORMARE POST Am câștigat un concurs de administrator patrimoniu ...

Bună ziua! Am câștigat un concurs de administrator patrimoniu la care se solicită studii medii. Poate fi transformat postul in studii superioare? In ce condiții?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 11 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În condițiile prevazute de HG 286/2011, OUG 57/2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoașterea studiilor Andreeaura Andreeaura Buna ziua,sunt arhivar într-o instituție publică postul a fost scos la concurs cu studii medii.intrebarea este sub ce forma se poate să mi se recunoască ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Studii administrator patrimoniu. Îmi puteți spune dacă este ... oana_gherasim oana_gherasim Studii administrator patrimoniu. Îmi puteți spune dacă este legală scoaterea la concurs a unui post de administrator patrimoniu in înv. preuniversitar cu ... (vezi toată discuția)