avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA CE REPREZINTA AMANARE> ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA CE REPREZINTA AMANARE> Amână pronunţarea ...

STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA CE REPREZINTA AMANARE>
Amână pronunţarea la data de 17.08.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conf. art. 396 alin.2 Cod proc. civ.
Cel mai recent răspuns: danadra , utilizator 12:56, 11 August 2021
Foarte simplu inseamna ca judecătorul cauzei nu a avut timp să pronunțe soluția din procesul respectiv si a amânat pronunțarea la o dată ulterioară..In ultimii ani se întâmplă frecvent să se amante si de 3,4 ori pronunțarea din diverse motive,comoditate, volum de munca etc.
Însemna că, din diverse motive, care pot tine/nu de specificul cauzei, judecătorul încă nu a luat o decizie în dosar.

Trebuie să urmăriți dosarul în continuare pe portal pentru a vedea soluția ce se va da la data la care s-a amânat pronunțarea
Multumesc! Este simplu pentru D-voastra. Eu nu prea am inteles...
Multimesc D-na AVOCAT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)