avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil nationalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil nationalizat

Buna ziua
Am cautat duplicate ale documentelor referitoare la nationalizarea unui imobil (proces verbal de preluare, ..) dar nu le-am gasit nici la Primarie, nici la Cartea Funciara, nici la Arhivele locale ale Statului. Unde ma sfatuiti sa mai caut? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:23, 9 Ianuarie 2010
Mai aveti varianta sa cautati la Directia Impozite si Taxe locale solicitand istoricul de rol fiscal si o copie dupa toate documentele care stau la baza rolului.
De asemenea trebuie cautat si la fostul Icral de sector! Fiindca acolo exista astfel de documente referitoare la predarea-primirea imobilelor nationalizate!B-)
Daca nu gasiti atunci este clar ca imobilul a fost preluat fara titlu! Sunt foarte multe astfel de nationalizari facute fara titlu( imobilele respective , de cele mai multe ori terenuri , nu apar in decrete sau acte de nationalizare)B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa - acte notar gabyshtoi gabyshtoi Bună ziua! Doresc să cumpăr un apartament vechi prin Prima Casă și am următoarele neclarități: Notarului îi sunt necesare toate intabulările și ... (vezi toată discuția)
Decret 92/1950 Maria Posciuc Maria Posciuc Buna seara, Stie cineva unde este arhivat originalul decretului 92/50? si daca,copiile actelor de proprietate in baza carora s-a facut ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil calytul calytul Cum adica situatie juridica imobil? Ce trebuie sa contina aceasta situatie.Mi-a cerut Judecatoria o situatie juridica a imobilului de la primarie (vezi toată discuția)