Fiul meu să angajat la un bar ,care avea și jocuri electronice (pacanele) dupa doua zile doar,Au constat că are lipsa în gestiune 1800 de romi,Bani au fost ridicați la ora 08.00 și constatarea să făcut la 10.00,de către contabilă care a și ridicat bani ,apoi să deplasat la alt sediu pentru numarare.Mentionez ca fiul meu a fist făcut hoț și obligat să recunoască că el si a însușit bani!Ce trebuie să FAC??
Psihosex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai in contract trebuie sa fie stipulat foarte clar, mai ales acest aspect al preadarii si numararii banilor!! Iar "nefunctionalitatea"camerelor chiar atunci cand el, nou angajat, fara experienta, cred, miroase ori a prostie ori a premeditare! Trebuie cercetat de catre politie si faza asta cu camerele, si cine le intretine, periodicitatea verificarilor, cine raspunde, etc, etc.. Nu va lasati!
Daca nu se mai duce la munca, poate fi pontat nemotivat si apoi cercetat disciplinar.
Așa este, numai că în cazul lui nu pot fi urmări care să-l afecteze nici acum, nici pe viitor. Nu e în situația în care ar avea nevoie de ajutorul de șomaj.
Ba chiar trebuie să îi dea banii pe cele două zile lucrate, din câte am înțeles din alte răspunsuri date de dvs.
Borderou
anca_diana
in cazul in care o chitanta apare in doua borderouri din zile diferite nu inseamna ca s-au depus de 2 ori banii?
ce are de facut contabilul care face ... (vezi toată discuția)