avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general borderou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

borderou

in cazul in care o chitanta apare in doua borderouri din zile diferite nu inseamna ca s-au depus de 2 ori banii?
ce are de facut contabilul care face contabilitatea cand verifica documentele si vede ca o chitanta apare de 2 ori in borderouri diferite?
si inca o intrebare: care e procedura din pct de vedere contabil atunci cand inregistreaza si vede ca din chitantier lipsesc chitante. n-ar trebui sa faca un proces verbal ceva, de constatare care sa fie transmis patronului firmei?
Cel mai recent răspuns: simonaelena , utilizator 16:03, 5 Noiembrie 2006
1.In mod normal totalul borderoului, insumeaza banii incasati pe chitantele inregistrate pe acesta, bani care se predau cu monetar casierului. Cum se justifica predarea unor sume in plus (asa cum ar trebui sa fie daca s-au depus de 2 ori pt aceeasi chitanta), doar nu a adus cineva bani de acasa? Sau da?

2. Daca lipsesc chitante din chitantier si mai ales daca pt respectivele chitante nu s-au depus bani, se poate suspecta o frauda si trebuie declansate cercetari si functie de constatari, anuntata sau nu politia. Salariatul care constata lipsa chitantelor trebuie sa anunute in scris administratorul firmei.
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2006
simonaelena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul gestionarilor+fisa de post Doina Elena Doina Elena Va rog puteti sa ma ajutati cu ordinul gestionarilor? M-ar interesa si o fisa de post pentru casier din cadrul comp.contabilitate. multumesc. (vezi toată discuția)
Functionari publici: agent fiscal si casier - ce responsabilitati au? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare: - la o primarie de comuna, in cazul in care exista 2 functionari publici, unul angajat ca agent fiscal la ... (vezi toată discuția)
Fisa post casier valuta t.simona t.simona Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model pt Fisa postului casier valuta. Multumesc Simona (vezi toată discuția)